Flynth Eindhoven

Flynth Eindhoven

Flynth adviseurs en accountants Eindhoven

Bij Flynth Eindhoven helpen we u om succesvol te blijven ondernemen. Als allround financiële adviseur nemen we de zorgen voor uw onderneming uit handen. Dit doen we met een focus op ondernemerschap en duurzaam rendement. Door middel van proactief advies op het gebied van HR-, juridische en bedrijfskundige zaken, fiscaal advies en accountancy zetten wij onze kennis in voor uw bedrijf.

Zorg voor uw onderneming

Wij verdiepen ons in uw businessmodel en de branche waarin u uw brood verdient. Met onze brede expertise, digitale dienstverlening en landelijke dekking staan we altijd voor u klaar als sparringpartner en klankbord. Zo maken wij uw onderneming sterker en  toekomstbestendig - ook in deze bijzondere tijden.

De NOW regeling heeft direct impact op uw liquiditeit. Wat is de impact van deze regeling op het beschikbare geld? Spar met onze HR experts en breng uw mogelijkheden direct in kaart. De Corona situatie brengt ook veel arbeidsrechtelijke vragen met zich mee. Op het gebied van de loondoorbetalingsverplichting. Maar ook vragen rondom de opname van vakantiedagen, thuiswerken en de privacy van werknemers werpen zich op. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Chantal Jansen of  één van de andere HR experts van Flynth Eindhoven voor ondersteuning of meer informatie. 

Basis voor personeel goed regelen

De basis van uw HR-beleid moet goed geregeld zijn. Vooral nu in deze tijd moet uw HR-beleid nauw aansluiten op de diverse maatregelen en mogelijkheden. Een goed personeelshandboek die in de arbeidsovereenkomst is opgenomen, hoort bijvoorbeeld bij die basis. Wees goed voor uw personeel.  Gaat u liever meteen de diepte in voor een maatwerkoplossing voor uw onderneming? Stuur dan een mail naar hradvies@flynth.nl of bel 088 236 9700. We zijn u graag van dienst! 

 

Als allround financiële adviseurs van Flynth willen we graag weten waar de ambities en behoeften van onze ondernemers liggen.  Daarom bespreken we het businessmodel van onze klanten altijd uitgebreid.  We hebben speciaal een liquiditeitsbegroting tool ontwikkeld die u een prognose geeft van hoe uw geldstroom er de komende maanden uitziet. Met actuele kennis en onderbouwde adviezen coachen wij u. Door middel van proactief advies op het gebied van HR-, juridische en bedrijfskundige zaken, fiscaal advies en accountancy zetten wij onze kennis en ervaring in voor uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Guus Brinks of één van de andere accountants van Flynth Eindhoven voor ondersteuning of meer informatie.

 

Uw HR personal trainer

Aan de hand van uw huidig businessmodel  kunnen wij samen de juiste mensen op de juiste plek zetten, met de juiste arbeidsvoorwaarden en overeenkomsten. Belangrijk is dat uw businessmodel de goede HR-ondersteuning heeft bij het onderhouden van arbeidsrelaties of het zorgen voor budgetten en kostenstructuren. Meer weten? Neem gerust contact met Chantal Jansen, uw HR specialist.

 

 

Subsidiescan van Flynth

Uw toekomstplannen zullen vaak gericht zijn op groei en dat betekent innoveren of investeren. Bij innovatie en investeringen is vaker subsidie mogelijk dan u denkt, ook in deze bijzondere tijden. Met de subsidiescan van Flynth komt u snel te weten of u daarvoor in aanmerking komt. Neem contact op met Jorick van der Pas voor een vrijblijvend intakegesprek.

Hoe vaak kijkt uw accountant naar de toekomst? De allround adviseurs van Flynth kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

 

 

Bij Flynth helpen we u om succesvol te blijven ondernemen. Dat doen we al bijna 100 jaar voor ondernemers in het midden-, en kleinbedrijf door heel Nederland. Niet vanuit een groot landelijk kantoor op afstand, maar bij u in Eindhoven en met kennis van uw regio. De overheid heeft diverse regelingen beschikbaar gesteld om ondernemers financieel tegemoet te komen. Laat u goed informeren over de fiscale mogelijkheden. Als allround financiële adviseur delen we de zorgen voor uw onderneming, voor u als ondernemer en uw personeel. Dat doen we in goede tijden, maar ook in tijden van onzekerheid waar u als ondernemer tijdens deze crisis probeert zo goed mogelijk te koersen. Flynth biedt u een baken waar u op kunt vertrouwen. Met actuele kennis en onderbouwde adviezen coachen wij u en helpen wij u inhaken op de juiste fiscale actuele faciliteiten. Door middel van proactief advies op het gebied van fiscaal advies en accountancy zetten wij onze kennis en ervaring in voor uw bedrijf. Meer weten over hoe wij ondernemers helpen in deze bijzondere tijden?

Neem contact op met Harold Broers of Peet van Kaam van Flynth Eindhoven voor ondersteuning of meer informatie. Wij staan u graag bij in dit traject en maken graag een telefoon,- of videogesprek met u.

 

Ondernemen is vooruitzien. Maar wat als zekerheden ineens weggevaagd worden? En u rekening moet houden met nieuwe maatregelen die in het voorgaande jaar niet bekend waren? Het is dan belangrijk om goed zicht te hebben en te houden op uw geldstroom. Flynth heeft een tool ontwikkeld die uw liquiditeitsbegroting helpt opstellen en de impact op de ontwikkeling van de liquiditeit van uw onderneming berekent. Zo krijgt u een prognose van hoe uw geldstroom er de komende maanden uitziet. Meer weten? Bel Flynth of klik hier om direct een vrijblijvende afspraak te maken met een adviseur van Flynth Eindhoven.

 

 

Helikopterperspectief voor ondernemers

Wij hebben graag regelmatig contact met ondernemers en branchegenoten. Dit helpt ons om te weten te komen wat belangrijk en actueel is voor uw bedrijfsvoering. Als ondernemer krijgt u elke dag te maken met nieuwsberichten en wijzigingen in wet- en regelgeving. De allround financiële adviseurs van Flynth helpen u met het filteren van nieuws dat voor uw bedrijfsvoering van belang is. Zo houdt u controle op uw onderneming en heeft u altijd een helikopterperspectief. We voorzien u tijdig van actuele informatie, waardoor u kunt blijven focussen op het uitvoeren van uw businessplannen. Maak vandaag een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek met een adviseur. 

 

 

  • Wat NOW? Hoe zit het met straks?
  • Op zoek naar een financiële ‘personal trainer’ voor u en uw bedrijf ?
  • Hoe grijp ik mijn kansen en kom ik deze crisis door? Laat u informeren over de fiscale mogelijkheden.
  • Weten hoe je jouw werkkapitaal op peil houdt?
Robert Vredeveldt

Robert Vredeveldt

Senior Juridisch Adviseur

+31882368474 of mail

meer over Robert

Alain van den Besselaar

Alain van den Besselaar

Accountant

+31882368494 of mail

meer over Alain

Guus Brings

Guus Brings

Accountant

+31882369330 of mail

meer over Guus

Chantal Jansen

Chantal Jansen

Medewerker HRM

+31882367833 of mail

meer over Chantal

Harold Broers

Harold Broers

Clusterdirecteur

+31882368635 of mail

meer over Harold

Over Flynth

Flynth adviseurs en accountants is met meer dan 1.600 medewerkers het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Met vestigingen verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Midden in de maatschappij, direct naast jou én je onderneming, in alle levensfasen.

We doen het samen

Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie. We zijn opgericht voor en door ondernemers. Deze oorsprong geeft ons nog steeds richting. We zijn ervan overtuigd dat u sterker staat als u de krachten bundelt. Daarom blijven we altijd pal naast u staan.

Bezoekadres

Vestiging Eindhoven

 

Postadres: 
Postbus 7012
5605 JA Eindhoven