Online diensten

Flynth is voortgekomen uit de fusie tussen accountantsorganisaties Flynth adviseurs en accountants en de GIBO Groep. Vanuit beide organisaties kunnen ondernemers gebruik maken van een uitgebreid pakket aan online diensten.  De integratie van de online diensten en overige IT-systemen, die voortkomen uit de fusie, vereist een zorgvuldig traject. Hierdoor kan het zijn dat in sommige gevallen er een verschil is in beschikbare functionaliteiten. Heeft u hier vragen over of wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw contactpersoon of met een vestiging bij u in de buurt.

Flynth online diensten

MijnFlynth klantenportal

Alle online diensten worden gekoppeld aan de ‘MijnFlynth’ klantenportal. Dit betekent dat u nog maar één keer hoeft in te loggen om gebruik te maken van alle online diensten, zoals online boekhouden en/of online arbeidszaken. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw relatiebeheerder.

 

In verband met een overgang naar een nieuw opslag- en back-up systeem zijn er werkzaamheden gepland op de volgende maandagavonden: maandag  15 september 2014, 22 september 2014 en 29 september 2014.

Op deze avonden is het niet mogelijk om in te loggen vanaf 19.00 uur. Tevens het verzoek om de openstaande sessies voor 19.00 uur af te sluiten in verband met mogelijk dataverlies.

Excuses voor het ongemak.